BIO CUKIER KOKOSOWY
BIO Cukier kokosowy to produkt, który stanowi świetny zamiennik dla brązowego cukru!
Cukier kokosowy składa się w ¾ z sacharozy a resztę stanowią glukoza i fruktoza.
Niski indeks glikemiczny, 100% raw, 100% natural a do tego wysoka zawartość żelaza (72mg).
Skład: 100% bio cukier kokosowy.
Tabela wartości |
||
100g |
||
Wartość odżywcza |
387 kcal/1619 kJ |
|
Tłuszcz |
0,2g |
|
w tym kwasy tłu. nasycone |
0,1g |
|
Węglowodany |
96g |
|
w tym cukry |
90g |
|
Błonnik |
1g |
|
Białko |
0,6g |
|
Sól |
0,27g |
Kraj pochodzenia: Indonezja
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Waga: 200g, 350 g
Producent: Intenson Europe Różana 7, 05-420 Józefów, Polska Sp. Z O.O
Polecamy